Automatisering

Voor de automatisering van garagedeuren, draai- of schuifpoorten kunt u bij ons terecht. Wij komen graag bij u langs om uw situatie te bekijken en de mogelijkheden te bespreken. Ook maken wij voor u een offerte op maat.

Slagbomen

Met een slagboom kunt u uw terrein afsluiten voor ongewenste voertuigen. Er zijn verschillende manieren om een slagboom te bedienen, bijvoorbeeld door kentekenherkenning of via een afstandsbediening. Buiten het plaatsen kunnen wij ook reparatie en onderhoud uitvoeren aan uw slagboom.

Garagedeuren

Een goed werkende garagedeur is van groot belang. Heeft u een kantel-, een sectionale of openslaande garagedeur? Dan kunnen wij u van dienst zijn met de reparatie en onderhoud. 

Toegangssystemen

De toegangssystemen die wij leveren zijn; kentekenherkenning, intercom, paslezer, codebedieningspaneel, sleutelschakelaar, afstandsbediening, of via je telefoon door middel van een app of door te bellen. Als extra optie voor een bewegende poort kunt u bijvoorbeeld kiezen voor zwaailichten om aan te duiden dat de poort in beweging is. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.